Wednesday 10 July 2013

Optimal life?

Kävin maanantaina, ensimmäisenä lomapäivänäni, tapaamassa Emmaa Optimal Performancessa. Melkein kolme viikkoa oli kulunut ensimmäisestä tapaamisestamme. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, oli läskiä lähtenyt pikkuriikkisillä elämäntapamuutoksilla enemmän kuin olisin ikinä osannut kuvitella.

En ole näiden kolmen viikon aikana punninnut ruokiani, pitänyt ruokapäiväkirjaa tai kieltäytynyt jäätelöstä  ja jälkkärisuklaasta. Viini- tai skumppalasiinkaan en ole sylkenyt. Ja silti paino ja rasvaprosentti ovat tulleet alas. Ihan mahtavaa!!

Loppukesä mennään entisillä ohjeilla ja lisäksi moninkertaistetaan Omegat-3:t ja lisätään kuitua. Ei ole vaikeaa vieläkään, vaikka joka kerta Fast Hera 80 -pussiin tarttuessani tunnen itseni Jari "Bull" Mentulaksi :-) Syyskuussa olisi tarkoitus jatkaa Oikotie Optimaaliin -valmennukseen ja ottaa voimaharjoittelu hydrospinningin ja vesijuoksun lisäksi viikko-ohjelmaan.




I'm not good with diets. Therefore, Optimal Performance is clearly my best way to a fitter, leaner me, because is not a diet; it is about adopting a new, healthier way of life - for good. I had my second meeting with the trainer on Monday and to my big surprise the results were very good. Both the weight and the body fat percentage had gone down - more than I could have ever imagined. With almost no effort! 

In addition to our previous 'agreement', I promised to increase the omega-3 intake and add fiber to my diet. Sounds (and probably is) simple. Next time we'll meet in September when it's time to start training with weights, which I'm not looking forward to, but I'm willing to give it a try.

2 comments:

  1. Tämä on todella mielenkiintoista! Minkälaisen valmennuspaketin otit? Olen käynyt aina joskus katsomassa heidän sivuillaan, mutta en ole keksinyt minkä tarpeessa olisin... Ja Kaisan 2. kirja saapui kirjastoon, mutta kirjasto onkin kiinni ja sen kirjan ulos vasta viikkojen päästä! Terv. ingrid ps. Great Gatsby, check. Melkoinen kokemus, ihan erilainen kuin odotin. ps2 vaatetilaan asennetun led-nauhan myötä tunnen itseni filmitähdeksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tartuin toukokuussa siskoni vinkkaamaan äitienpäivätarjoukseen (2 valmennustapaamista), jotka olen nyt siis käyttänyt. Vakaana aikomuksenani on jatkaa tuohon Oikotie Optimaaliin -ohjelmaan syksyllä. Uusien ruokatottumusten parhaita puolia on se myös, että napostelu on jäänyt kokonaan pois - minulta, supernapostelijalta, joka on yleensä iltakaudet naposteltavia popsiessaan miettinyt, mitä seuraavaksi suuhunsa pistäisi.... Minä selailin tuota Kaisan toista kirjaa siskollani, mutta se näytti menevän niin syvälle asiaan, että päätin toistaiseksi pärjätä ykköskirjan tiedoilla.
      Filmitähtifiilikselle peukutus - you're worth it!

      Delete