Wednesday 24 July 2013

Herätealeostoksia - The last of sales?

Eksyimme pikkusiskon kanssa viikko sitten torstaina Lindexin aleen karistettuamme ensin seurueen miehet ja lapset kannoiltamme. Hyvä, että eksyttiin, sillä sieltä löytyi aarteita reilulla seitsemänkymmenen prosentin alennuksella. Ostoskassiini päätyivät Holly&White -malliston valkoiset pillifarkut ja ohuttakin ohuempi valkoinen viskoosipuuvillapaita sekä Missoni-malliston rento t-paita.

Sissi oli ilmeisesti sitä mieltä, että näitä muotikuvia ei kuvata ilman mallia. Malli olikin todellinen ammattilainen - asento vaihtui pyytämättä ja kaikki ruudut olivat yhtä onnistuneita.

Uusille hankinnoille tuli tilaa, kun viimeisen lomaviikon kunniaksi siivosin vinttikomeron ja kaapit itselle tarpeettomaksi käyneista vaatteista ja tavaroista - paitsi, että ihka ensimmäisestä Longchamp-laukustani en raaskinut luopua vieläkään... Huomenna pystytämme hyvän ystäväni kanssa myyntipöydän Hietsun kirppikselle - tervetuloa ostoksille! 







Me and my little sister made some fabulous sale finds from Lindex last Thursday after having gotten rid of the men and the children we had hanged around until then. In my shopping bag I had a pair of white  Holly & White jeans, a white blouse and a t-shirt, all -70 %. The cute model is my cat Sissi, her feline highness AND supermodel.

2 comments:

  1. Hyviä löytöjä!! Hitsi kun olen täällä jumissa, muuten olisin tullut viettämään helteistä päivää hietsun kirppikselle. En ole käynyt siellä aikoihin! Kerään omaa kirppiskuormaani, johon tarvitsee kohta peräkärryn, ja vien sen syksyn synketessä luottokirppikselleni. Hyviä myyntituottoja aurinkoisessa kelissä toiv. Ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ingrid! Myyntiituotot päivältä ihan ok - parempiakin on nähty - mutta olen ihan tyytyväinen. Aamulla väkeä ei ollut juuri nimeksikään, mutta kun aurinko näyttäytyi, niin väkikin lisääntyi. Kotiin päästyäni kävin kaikki tavarat tiukalla seulalla läpi ja tein neijä pinoa: roskiin, kirppikselle, huuto.netiin ja UFF:lle. Vintille talven kirppistä odottamaan jäi todella niukasti tavaraa, mutta kuvittelen, että kunhan sinne asti päästään, on uutta kirppiskamaa kertynyt. Lisääntyvät ilmeisesti keskenään :-D Onnea kirppiskuormasi kanssa!

      Delete