Sunday, 13 July 2014

Viikonlopun saldo: paljon actionia, vähän kuvia

Olin lauantaina koko päivän pikkusiskon perheen ja heidän kaveriperheensä kanssa Lintsillä; viisi aikuista, viisi lasta ja melkein yksitoista tuntia siis. Riennettiin laitteesta toiseen ja välillä syömään sellaista haipakkaa, että kameran ehdin muistin kaivaa laukusta vasta iltahämärässä, kun oltiin Siirin kanssa Mustekalassa - noin yhdettätoista kertaa...Sunnuntaiaamuna kiirehdin hitaasti Fannyn brunssille ystävän kanssa. Kuvaan valikoituivat vain Daim-kakkupalan viimeiset lusikalliset. Brunssi oli älyttömän hyvä ja gluteenitonta leipääkin sai pyytämällä. Pöytään tuotiin vielä gluteeniton pikkupizzakin ja tuo em. Daim. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki - tänne tulen brunssille toistekin. 

Mitähän jännittävää toinen lomaviikko tuo tullessaan?I had a blast this weekend. On Saturday I spent the whole day (almost 11 hours) in Linnanmäki amusement park with my sister's family and another family with three children. The photo of Siiri in Mustekala (Octopus) is pretty much my only picture from Saturday. On Sunday I had a brunch at Fanny with a friend. Excellent choice for gluten free brunch! I even got a piece of Daim cake - yum!

Looking forward to the next week and next adventures - I have no idea yet what they will be...

2 comments:

  1. Kiitoksia uudesta brunssi-vinkistä, olen jämähtynyt Sunniin, mutta kiva kokeilla jotain muuta! Aurinkoa :) Terv. ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole hyvä vaan :-) Ajattelin seuraavaksi testata Sandron Kolmannella linjalla. Myös Sunn on minulta kokematta ja pidänkin tuota jämähtämistäsi suosituksena. Aurinkoa myös sinulle Ingrid!

      Delete