Thursday, 10 July 2014

Chain reaction

Olin kehittänyt jo jonkinasteisen päähänpinttymän Stella McCartneyn Falabella-laukusta. Sovitin sitä My o Myssa (taas!) kesäkuun puolivälissä kerran ja sitten vielä uudestaan ja tulin yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että meidät on luotu toisillemme.

My o Myssa mustasta laukusta kullanvärisellä ketjulla oli (ja on ehkä edelleen?) tarjolla vain kahden ketjun versio, mutta halusin tulenpalavasti pienemmäksi taittuvan foldover-mallin. Jonkun illan googlailtuani löysin Monnier Frères'n alesta etsimäni. Ja niin laukku aloitti matkansa kauniissa laatikossaan kohti Helsinkiä, jonne se saapui juhannuksen jälkeen maanantaina.


Ja kuinka ihana se onkaan! Silittelen sitä tuon tuosta ohi kävellessäni. Se ehti mukaani töihin muutamana päivänä ennen kesäloman alkua, mutta oikeastaan se on mustanpuhuvuudessaan satsaus syksyyn. 


The iconic Falabella Shaggy Deer 3 Chains by Stella McCartney is finally mine! I just love it, because it is gorgeous and can be worn in four ways. The top double handles highlight its hexagonal shape when carried on hand or arm, and thanks to the longer strap it can be worn on the shoulder - or even transformed into a rectangular clutch bag. Black glossed faux-leather finish, blush lining and braided brass chain in golden pink - what more can a girl hope for from her bag! 

I'm going to be a happy working girl after summer holiday carrying this around. Heartfelt thanks to Monnier Frères sale!

Falabella photos: net-a-porter.com

No comments:

Post a Comment