Tuesday, 8 July 2014

Omituinen möhkäle - Art piece in finger

Olin ihaillut YSL:n Arty-sormusta blogeissa, Della Margassa ja Net-a-porter'ssa iät ja ajat, klikannut sen useamman kerran ostoskoriin, mutta jättänyt sitten kuitenkin aina ostamatta. Vuosi sitten talvilomalla Hurghadassa luin aurinkotuolissa Kauneus&Terveys -lehdestä tämän jutun, joka puhalsi kipinän liekiksi: silloin tiesin, että tilaisin sormuksen heti lomalta kotiuduttuani. Loppuloman tuumailinkin, minkä värisen sormuksen haluaisin ruskettuneeseen sormeeni pujottaa. 


Tätä sinistä harkitsin, mutta ei - se ei tuntunut silloin oikealta valinnalta. Se tuntui tarpeelliselta hankinnalta vasta alennusmyyntien viimeisinä päivinä, kun hinta oli pudonnut muutamaan kymppiin.


Se ei ollut tämä valkoinenkaan, joka saapui samassa paketissa punaisen Alexander McQueen -huivin kanssa juhannuksen jälkeen.


Ihana punainen oli se, johon ensiksi päädyin. Syistä, joita en osaa sanoa, mutta liittynee noihin aikohin minut vallanneeseen punaisen kuumeeseen :-) Kaikkia kolmea olen käyttänyt likipitäen yhtä paljon ja joku näistä onkin useimpina arkipäivinä sormessani. Jopa niin, että muutama työkaveri on kysynyt, onko minulla yksi sormus, johon vaihdan erivärisiä kiviä...


Muu muoti- ja blogimaailma on siirtynyt seuraavaan hypeen, mutta minä jumitan tässä, koska Artyt ovat yksinkertaisesti hienoja. Jos minulta kysytään, olen valmis lyömään Artyyn klassikkoleiman vaikka heti. Ainakin se on minun signature-koruni.

I, like many bloggers, totally fell in love with Saint Laurent Arty rings. I realized that I could not live without one after reading this article from Kauneus & Terveys magazine. After my return from winter holiday in March last year I clicked the red one in my Net-a-porter shopping bag. After I learned that Saint Laurent was going to discontinue the Arty line, I bought the other two, first the white and then the blue, from the Net-a-porter sale. And I have zero regrets. This is my signature piece - match made in heaven :-)

No comments:

Post a Comment