Monday 6 January 2014

Lilac

Pitkään aikaan neuletyön käteen otettuani totesin jälleen kerran, että neulominen on rentouttavaa puuhaa. Erityisen mukavaa se on silloin, kun lanka tuntuu ihanalta käsissä. Neuloin itselleni viime talvena pipon Debbie Blissin tummansinisestä Andes-langasta, jossa on 65 % baby alpakkaa ja 35 % mulberry-silkkiä. Lupasin pikkusiskolle samanlaisen ja ostinkin 100 g samaa lankaa sireenin värisenä, mutta neulominen jäi.



Muistin langan olevan myös riittoisampaa, joten menin lupaamaan pipon myös siskontytölle, vaan eipä 100 g:sta tule kahta pipoa. Siksi minun oli syytä ryhtyä luovaksi ja löytää lanka, josta voisin Andesin kanssa neuloa raidallisen pipon. Päädyin Debbie Blissin Rialto 4plyihin, joka on 100 % merinovillaa. Nyt ensimmäinen pipo on kokonaan valmis ja toinen valmistunee viimeistään tulevalla viikolla - meillä on asunto-osakeyhtiön hallituksen kokous, jossa voi keskustelun lomassa mainiosti kilistellä neulepuikkoja.... Debbie Blissin neulelangat ovat muuten Stockalla kanta-asiakastarjouksena tammikuussa, joten ajattelin palata pipojen valmistuttua lankahyllyjen ääreen suunnittelemaan seuraavaa projektia.



Knitting is fun. It can be very relaxing and blissful, too. Especially when knitting Debbie Bliss yarns. I'm now knitting beanies for my little sister and her daughter. The knitting yarns are Andes, 65 % baby alpaca and 35 % mulberry silk and Rialto 4 ply, extrafine merino wool superwash. They are just as soft and silky as they look.

No comments:

Post a Comment