Sunday 24 November 2013

Diana

Kävin eilen katsomassa Diana-elokuvan. Hesarin leffa-arvostelija oli oikeassa: "Naomi Watts, sinänsä erinomainen näyttelijä, yrittää kovasti eläytyä Dianan eleisiin ja ilmeisiin, mutta on itse jo sen verran tunnettu, että onnistuu vain ilmentämään Naomi Wattsia esittämässä Dianaa. Onneksi Watts on niin taitava, ettei se ole kiusallista." Dianaa aina kihlajaisista asti ihailleelle ja seuranneelle hänen ilmeensä, eleensä, kävely- ja puhetapansa ovat niin tuttuja, että Wattsin yritys jäljitellä niitä näytti lähinna hassulta. Mutta hienoltahan elokuva muuten näytti: puvut olivat aitoa Dianaa Lady Dior -laukkuja myöten. 

Seuraavaksi meitä royalisteja houkutellaan teatteriin Grace of Monaco -leffalla, jonka nimiosassa nähdään Nicole Kidman. Suomen ensi-iltapäivämäärä ei tosin vielä selvinnyt.


I saw Diana movie yesterday. Naomi Watts was good, but she was not Diana. The costumes were awesome, though - all the way down to the last Lady Dior bag. Before the movie, my friend and I had a drink in Strindberg library bar - my favorite hot spot in Helsinki.

2 comments:

  1. Hyvältä näyttää joululoman leffatarjonta, tässä on jo useampi ehdokas mitä voisi käydä katsomassa! Toivottavasti Grace of Monacokin tulee jouluksi? Ja kiitokset Strindberg-vinkistä! Terv.ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Googlailun tuloksena löytyi, että Grace of Monaco saa ensi-iltansa 14.3.2014! Lieko maailman (lue: USAn) vai Suomen ensi-ilta... No, hyvää kannattanee odottaa. Strindbergin kirjasto on ihana ja siellä saa palvelua. Sinne siis kiireesti, jos et ole vielä käynyt.

      Delete