Friday, 29 March 2013

YSL Arty

Kaikkien fashionistojen - tai ainakin bloggaavien sellaisten - ilmeisesti kuuluu omistaa YSL:n Arty-sormus, koska kaikilla sellainen näyttää olevan. Minäkin olen tuota lasikivellistä sormusta ihastellut iät ja ajat ja onpa se ollut klikattuna puolentusinaa kertaa ostoskoriini Net-a-porter'ssa, mutta olen aina tullut toisiin ajatuksiin. Että ei sittenkään. 

Muttamutta.... Olin lomalle ottanut mukaan uusimman Kauneus & Terveys -lehden, jossa lehden toimituspäällikkö ja ystäväni Hanna paljasti ihastuksensa samaista sormusta kohtaan. Siinä se oli -  päätökseni oli lopullisesti sinetöity: sormus on saatava. Hannan valinta saattaa olla lehden kuvassa ollut turkoosi versio, mutta minä lähdin toiselle tielle ja valitsin punaisen. Nyt pitäisi jaksaa odottaa pääsiäisen yli sen saapumista.


Itse asiassa minulla on ennestään yksi YSL Arty. Ostin viime kesänä Della Margan alesta puoleen hintaan kuvan sinisen kukkasormuksen ja olen rakastanut sitä tulisesti siitä hetkestä. Lupaan, että rakkautta riittää jatkossa tasapuolisesti molemmille sormuksille.

JK. Totean siis vielä, että en hankkinut sormusta siksi, että sellainen kuuluu olla. Myönnän kuitenkin, että sen runsas esilläolo seuraamillani sivustoilla on saattanut myötävaikuttaa sormuskuumeen nousemiseen.

I have been a proud owner of this blue YSL Arty Flower ring since last summer. Later in the fall I fell in love with those colorful gold-plated glass rings. Since then I've noticed that every fashionista owns at least one - if not several - YSL Arty gold-plated glass ring. I totally understand why, and even have had one in my Net-a-porter shopping bag about a half a dozen times. But I never actually proceeded to check-out with this particular item. Don't ask me why - I cannot explain. Well - I finally did proceed to check-out this Wednesday. I made up my mind on holiday when flipping through the pages of Kauneus & Terveys magazine by the pool and seeing that my friend Hanna also had a crush on this ring. Her choice might be the turquoise one (perfect for Hanna), but I chose the bold red. If only it arrived soon! Should you have decided yourself to have one, too, hurry - Net-a-porter's free shipping ends today. 

Kuvat: Net-a-porter.com ja jostain...

2 comments:

  1. Wau, hyvä ostopäätös. On todella niin kaunis ja tyylikäs, siis molemmat eli varmasti rakkautta riittää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa mieltä! Tänään olen myös toiveikas sen suhteen, että kohta ei enää tarvitse ulkona viipottaessa hanskojakaan, joten poistuu tuo mahtisormusten mahtumisongelma :-)

      Delete