Tuesday 3 September 2013

Santorini Flora & Fauna, part 2

Santorini - Kreikan kaunein saari. Odota, kun näet sarjan kolmososan: saat lepuuttaa silmiäsi hohtavan valkoisissa taloissa, jotka uhmaavat painovoimaa kalderan reunalla. Tässä sarjan kakkososassa pääosassa ovat kuitenkin kasvit. Santorinilla kasvaa vaikka mitä. Kuten viiniköynnöksiä ja pikkuriikkisiä Santorinin tomaatteja.  





Viiniköynnös, rypäle lienee Assyrtiko / Vine, Assyrtiko




Matkaopas-Villen mukaan hedelmän nimi on fiknok. Jos joku tietää toisin, ilmoittautukoot. /
Our guide told that the name of the fruit is fiknok. Google doesn't recognize...

Santorinin pieniä tomaatteja / Small tomatoes of Santorini
























I love to photograph flowers and plants. Plenty of material in Santorini - this is just a fraction of photos  I took. Part 3 will be all about the houses. Those gleaming white buildings that you see in postcards. Can't wait?

2 comments:

  1. Täytyy tunnustaa että en ole koskaan käynyt Kreikassa, jotenkin sen sesonki osuu eri kohtaan kun mun sesonki :) Tomaatit näyttää hassuilta kuivassa maassa. Omat tomaatit ovat kyllä vehreät mutta myös vihreät. Taitaa tulla talvi ensin...
    terv. ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) Kannattaa harkita Kreikkasesongin omaksumista. Kuivanruskeissa varsissa kasvavat tomaatit ovat tosiaan paikan erikoisuus - pieniä, vähän ryppyisiä, mutta oikein hyviä. Toivotaan kesäsesongin jatkoa, että tomaattisi ehtivät kypsiksi. Tai sitten kaivat vihreiden tomaattien säilöntäreseptin netistä :-)

      Delete