Friday 9 August 2013

The Mask

Kesäoman jälkimmäinen osa lähestyy ja valmistautuminen on aloitettu. Pari kertaa lainavarusteilla snorklattuani päätin satsata omaan maskiin ja snorkkeliin. Säpäkän punaiset kaunokaiset löytyivät tänään pitkällisen hikisen sovittelun jälkeen Sea Safetystä. Peiliä en kehdannut minua palvelleelta nuorelta mieheltä kysyä, joten jouduin ostamaan nämä itseäni näkemättä - ehkä ihan normaali proseduuri sukelluskaupassa, mutta ei minun elämässäni. Tosin ei se peilailu varmaankaan olisi mitään auttanut - päinvastoin, olisivat maski ja snorkkeli ehkä jääneet kokonaan ostamatta, sillä näytän luultavasti maskissa kuin maskissa joko idiootilta tai pösilöltä. Mutta ei se varmaan niitä kaloja ja koralleja haittaa. Tositoimiin nämä pääsevät ensimmäisen kerran Santorinilla. Punaisen meren kaltaista värien sinfoniaa ei ole odotettavissa, mutta jotain vedenalaista (ja vulkaanista) nähtävää kuitenkin.



In celebration of the approaching holiday in Santorini I decided to treat myself with a mask and snorkel. I tried on several masks and had no clue on which basis I should make my decision when more than one mask seemed to fit perfectly - well, as far as I understood. I ended up choosing this - maybe it was this color or the fact that this felt the 'brightest'. Yes, I look like an idiot when wearing it but I guess the fish and corals don't mind. And yes, of course I bought a matching snorkel, not just any snorkel. 

2 comments:

  1. Voihan vaude!!! Ihanaa matkaa tiedossa, paikka on (kuulemma) superkaunis! Ja snorkailukin on (kuulemma) tosi kivaa! Olen harkinnut tekeväni sitä mökillä, mutta sinne tarvitsisi myös märkäpuvun, ja siihen en ole raaskinut sijoittaa :) Oikein hyvä matkaa!! Matkakuvia odotellessa, terv. ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Vielä pitäisi muutamana aamuna herätä töihin ennen lähtöä, mutta mahtavaa on tämä päivien laskeminenkin :-) Snorklaaminen ON mielettömän kivaa, vaikka luulin, ettei se ole minun lajini. Mutta kun kerran uskaltauduin kokeilemaan (en kehdannut olla hyppäämättä toisen kanssa veteen), olin aivan myyty. Nyt tekee mieli valita lomamatkakohteetkin sillä perusteella, missä voi snorklata. Matkakuvia on tulossa!

      Delete