Sunday, 4 August 2013

Froteehame

Minulla on yksi kesävaate ylitse muiden: Paola Suhosen Nansolle takavuosina suunnittelema Paulankukka-kuosinen froteehame. Parempaa kesähametta tai matkavaatetta ei ole olemassa: hame on rypistymätön, mukava, kestää pesusta toiseen, se päällä voi pyöräillä paljastelematta ja se sopii kaikkiin lomanviettäjän arkisiin päivätilaisuuksiin.

Luxor, Egypt, March 2012

Ciutadella, Menorca, August 2012

Hurghada, Egypt, March 2013Kaltaiseni pragmaattinen ihmisen on luonnollisesti varautunut siihen, että jonain päivänä rakastettu, paljonpidetty ja -pesty hame yksinkertaisesti hajoaa atomeksi. Siksi viritin hyvissä ajoin ennen tuota ennemmin tai myöhemmin uhkaavaa katastrofia Huuto.netiin vahdin samanlaisesta hameesta. Pitkän odotuksen jälkeen vahti vihdoin loppukeväästä haukahti: joku ystävällinen sielu möi samaa hametta mustavalkoisena ja L-kokoisena. Voitin huudon ilman kilpailua ja juhannuksena sain vihdoin ja viimein pienennettyä hameen sopivaksi. Nyt heitä on kaksi <3 Arvaa, minkä hameen pujotan kohta bikineiden päälle, kun lähden päiväksi maauimalaan...I have a terrycloth skirt that I love more than any other piece of clothing - I wonder what that says about me... It's perfect for my kind of travelling: you can wear it over wet bikini, you can wear it while seeing the sights and shopping, and if there are no paper towels available, you can wipe your hands in it. It doesn't get wrinked in any circumstances and it is extremely comfortable which is very important to us Finns :-) I used to have just one, the red and white one but I was fortunate to find a similar black and white one from Huuto.net (local Ebay) some time ago. So now I have two and that makes me very, very happy.

2 comments:

  1. Hauskaa ja hyvä löytö! Mulla on muuten Paola Suhosen Kiuru -kesäkietaisumekkona ja taitaa olla sama syysvärisenäkin. Meinaan kanssa huomenna pakata reissuun mukaan, rullalle laukkuun ja ei mene miksikään! t ingrid ps. hyvä vinkki tuo huuto.net -vahti, sitä en ole käyttänytkään, mutta hyvä tietää vastaisuudessa, sen sijaan myyntipuolella olen kunnostautunut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on siis ihan parhaat reissuvaatteet :-) Hyvää matkaa sinulle sinne jonnekin!

      Delete