Wednesday 7 August 2013

Abandoned treasures from jewelry box, part 1

Kesävaatteisiin voi yhdistää vaikka mitä mahtavia asusteita. Kuten tämän kummipoikani päiväkodissa tekemän leikkisän rannekorun. Sen aiemmat käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla, mutta tänä aamuna keksin pujottaa sen kellon kanssa samaan ranteeseen ja mielestäni yhdistelmä oli tyrmäävän hieno. Siniset 'kaakeli'kuvioiset housut ovat aleostos H&M:ltä, Jackpotin valkoinen puuvillapaitis puolestaan pari kesää sitten ostettu. Mielessäni on jo monta muutakin asua, johon rannekoru sopii kuin nenä päähän.


This cute and playful bracelet was made by my godson when he was in nursery. It says 'Satu kummi' (i.e. Satu godmother). It looks pretty awesome with the watch combined with blue pants and white blouse. I'm going to wear it very often from now on.

2 comments:

  1. Myöhästyneet synttärionnittelut! Ja koru on hieno :) ps. jatketaan nyt tällä vaatehuonejutulla, lainasin kirjastosta Elika Gibbsin Unelmien vaatehuone, suosittelen! Vaikka ei mitään superuutta, niin mulle nyt hyviä ideoita kun yritän saada vaatepuoltani ryhtiin... T ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Unelmien vaatehuone näyttää fantastiselta. Täytyy käydä vähän fiilistelemässä kirjakaupassa, josko kirja pääsisi kokoelmaani. Olen esimerkistäsi inspiroituneena minäkin laittanut pari kirjaa tilaukseen kirjastosta sen sijaan, että pitäisin ensimmäisenä vaihtoehtona ostamista - kiitos vinkistä.

      Delete