Saturday, 18 May 2013

Kevätsiivous - Spring cleaning!

Pidentynyt päivä ja lisääntynyt valo on havahduttanut taas talven pimeydessä nurkkiin hissukseen kertyneisiin tarpeettomien tavaroiden pinoihin ja röykkiöihin. Siispä hihat on käärittävä ja ryhdyttävä raivaamaan tilaa - ei uusille tavaroille, vaan vapaasti kulkevalle hengitykselle.

Olen todennut Huuto.netin erinomaiseksi myyntikanavaksi itselle tarpeettomiksi käyneille tavaroille: toisen roska on toisen aarre. En tietenkään myy roskaa, vaan aiemmin kovastikin rakastettuja ja pidettyjä, sittemmin kaappien, laatikoiden ja hyllyjen perälle jumiutuneita aarteita tai ostopäätöksen jälkeen vikatikeiksi (noita onneksi nykyisin harvoin) osoittautuneita ostoksia. Tai mikä pahinta: pieneksikäyneitä vaatteita :-(

Jos kiinnostuit, käy katsomassa tarjontaa täällä - lisääkin on tulossa sitä mukaa, kun ehdin kuvata. Ehkä olet ollut vailla juuri jotakin näistä?
It's time for the annual spring cleaning! I'm all for recycling so all things that I used to love but don't any longer (or worse: don't fit into!) I sell in Huuto.net. Not to make room for new things, but to breath free. 

No comments:

Post a Comment