Monday, 15 April 2013

Pakkomielteenä punainen huivi - Red scarf obsession

Mitä pidemmälle kevät edistyy (siitä huolimatta, että se näyttää edistyvän vain kalentereissa), sitä enemmän tarvitsen punaista huivia. Pääväriltään punaista huivia. Jossa ei ole sellaisia muita värejä kuten pinkkiä, fuksiaa tai oranssia.

Lähes jokainen asuni tuntuu kaipaavan juuri punaista huivia. Olen kolunnut läpi nettikauppoja ja -huutokauppoja, kiertänyt ketjuliikkeissä ja putiikeissa - laihoin tuloksin. Olen ollut varsin avoin hintaluokankin suhteen. Punaisia huiveja löytyy toki, mutta jos väri(t) miellyttää, on printti pielessä.  Jos printti miellyttää, on koko tai malli väärä. Ja jos sekä väri että printti ovat kohdallaan, on materiaali väärä. En innostu 100 % polyesteristä tai muuntokuiduista, varsinkaan silloin, kun hinta huitelee sadan euron tuntumassa tai pitkälti sen tuolla puolen.

Sen Hermès'n lisäksi olen varovasti lämmennyt vain kahdelle löytämälleni huiville. Molemmat ovat Alexander McQueenin. Periaatteessa en ole pääkallojen ystävä, mutta väri on herkullinen ja huivi 100 % silkkiä. Kukkahuivin printti on ihana, väri ja koko samoin, mutta materiaali on 85 % modaalia ja 15 % silkkiä - periaatteessa ihan ok, mutta hintaan nähden ei. 

Nyt yritän unohtaa punaisen pakkomielteeni ja suunnata huomioni toisaalle muutamaksi kuukaudeksi. Jos juhannuksen jälkeen olen edelleen vailla punaista huivia, oletan löytäväni näistä edes toisen tuhdilla alennuslapulla varustettuna. Onko joku muuten joskus kuullut Hermès'n alennusmyynnistä?I am obsessed with red scarves. I SO need one for the summer. So far I've found two that meet my requirements. They are both by Alexander McQueen. Both more expensive that I'm willing to spend. So I will keep looking for the perfect one and should I have not found it by the time when summer sales begin, I will check if Net-a-porter has kindly discounted these. Or at least one.

Kuvat: net-a-porter.com

No comments:

Post a Comment