Sunday, 13 September 2015

The end of sandal season?

Sää on hellinyt ainakin meitä eteläisessä Suomessa asuvia loppuviikosta ja viikonloppuna. Lintsille en eilen sandaaleissa lähtenyt (jotta ehdin kolmessa tunnissa juosta mahdollisimman monta kieputinta läpi), mutta perjantaina töihin kuitenkin. 

Aika moni on jo vaihtanut villakangastakkiin ja tukeviin syyskenkiin, ja pukeutumisen kirjo onkin juuri nyt melkoinen: jotkut viuhtovat menemään shorteissa ja t-paidassa, toiset pukevat villaa ylle ja talvisaappaat jalkaan. Minä olin kai jossain siinä välissä sandaaleineni ja villatakkeineni.

Sandaalit/sandals Unisa, housut/pants Massimo Dutti, villatakki/cardigan Acne Studios, huivi/scarf Alexander McQueen
Ajattelin perjantaina, että tuo saattaa jäädä kesän viimeiseksi sandaalipäiväksi, mutta vilkaisu tulevan viikon säätietoihin lupailee vielä huomiseksi ainakin säätä, jossa varpaita ei pitäisi sandaaleissakaa palella. Mutta keltaisia lehtiä on jo kaikkialla, joten syksy lienee saapunut. Ei haittaa.

I love this time of the year when you can combine sandals with warm mohair cardigan. This outfit is from Friday. Though the weather has been wonderfully warm and sunny the autumn has definitely arrived: there are yellow leaves all over the place. But that's fine  - I'm well-prepared and ready to welcome it. As long as I can still wear my sandals every now and then...

No comments:

Post a Comment