Sunday, 21 June 2015

Alive and well

Huh - kiihkeä remontointi/muutto/siivousjakso on päättymässä. Ehkä myös edellisestä johtuva blogihiljaisuus. Viimeisen kahden kuukauden aikana olemme Sissin kanssa päässeet takaisin kotiin - heti kohta sen jälkeen, kun remontin jäljet oli siivottu, asunto uudelleen maalattu ja tavarat levitelty ja järjestetty takaisin vanhoille tai uusille paikoillleen. Tämän kaiken ohella olen töissä tehnyt kahdet uudet nettisivut kieliversioineen normiduunien ohella. Ihana olla takaisin täällä blogissa ja ennen kaikkea tietysti kotona! Täällä on juuri niin ihanaa kuin ennen putkiremonttia ja vielä vähän ihanampaa uuden kylppärin ja muutamien muiden pienten parannusten myötä. En ehkä muuta ikinä pois tästä asunnosta.

Neljän kuukauden evakko oli monella tapaa silmiä avaava kokemus. Kaikkein järistyttävintä oli se, että kotiin jättämistäni tavaroista kaipasin poissaollessani vain kolmea tavaraa: numeron 3 sukkapuikkoja, kanavaneulaa ja kissan kynsileikkureita. Aivan. I rest my case.

Ja samaan hengenvetoon kerron, että 15 muotiostokseni kiintiö taitaa olla jo täynnä. Lupaan listata ostokset, jotta selviää (itsellenikin), missä lukemissa mennään.Just came to tell that I'm alive and well after two busy months during which I've painted my apartment, carried all my things back from my temporary home, unpacked, dusted, dusted and dusted after the renovation. I love to be back home and so does Sissi! Home sweet home. 

My fifteen fashion items of 2015 challenge is not doing well. I think I might have used my whole 15 items quota already. I'll get back to this after I've done the math. And I'm sure there will be more fashion items to buy this year so I'll have to admit defeat. I just couldn't do.

3 comments:

 1. Onnea "uuteen" kotiin!! Kuvia uudesta kylppäristä!? Se on niin totta noiden tavaroiden kanssa....
  terv. ingrid

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ingrid! Kuvia uudesta kylppäristä tulossa ihan näillä hetkillä.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete