Sunday, 28 September 2014

Syksyn ostoslista - Shopping list for fall

Teetkö sinä ostoslistan uutta sesonkia silmälläpitäen? Minusta ostoslistat ovat hieman problemaattisia, sillä jos päättää tiukasti pitäytyä listassa, saattaa kävellä onnensa ohitse, kun joku ainutlaatuinen löytö osuu tielle, mutta toisaalta lompakko kiittää listassa pitäytyvää. Entä jos varaisi oman budjettinsa listan ulkopuolelta tehtäville heräteostoksille? Vai riittäisikö sittenkin Ihanin ikinä -säännön noudattaminen? Mene ja tiedä - ja siksi tein hyvissä ajoin oman listani syksy/talvi-sesonkia silmälläpitäen.

Listallani on - edelleen - itselleni vieraita värejä: mustaa ja harmaata, mutta onneksi myös tutumpaa valkoista ja pienesti värejä. Ja tältä lista näyttää nyt:
 • harmaa pitkähihainen t-paita 
 • luonnonvalkoinen kashmirneule ✔
 • valkoinen pitkähihainen silkkipaita ✔
 • harmaat farkut ✔
 • musta Rains-trenssisadetakki ✔
 • Faliero Sartin Donald Duck -huivi
Kuten huomaat, listalta on jo useampi hankinta tehty. Kuten Tukholmasta hankitut Massimo Duttin harmaat farkut ja valkoinen silkkipaita sekä Zadig & Voltairen harmaanvalkoinen merinovillaneule (se on tuo luonnonvalkoinen kashmirneule...). Rains-takki löytyi MyoMysta, minne odotan Faliero Sartin huiveja saapuvaksi minä päivänä hyvänsä...

Lista jatkuu ei-niin-pakollisilla hankinnoilla:
Leopardikuvioiset avokkaat korvaantuivat Pura Lopezin nilkkureilla sillä silmänräpäykselle, kun bongasin ne Gloria Fashion Show'ssa. Mustakivinen sormus on valmiiksi katsottuna ja odottaa alen alkamista (riski, jonka olen valmis ottamaan). Aurinkoista syyskuun viimeistä sunnuntaita!

  I am well-prepared for fall season. I only have some gray, black and with a bit of white items on my A/W shopping list. No statement earring, but a long-sleeved gray t-shirt, gray skinny jeans, white cashmere sweater and silk shirt, one particular grayish/colorful scarf and a raincoat. Other than that I think I have everything I need, since in summer sales I concentrated in buying basics that I'll wear in  autumn and winter. Like the black pencil skirt by French Connection and navy skinny jeans by Michael Kors. Not to mention my Falabella bag! The only real splurge on the list will be the Faliero Sarti scarf. Happy Sunday!

  Photos: farfetch.com

  No comments:

  Post a Comment