Monday, 18 August 2014

Siisteyteni salaisuus

Tajusin Sissin lomaillessa Lappeenrannassa, että hän on syy siihen, että meillä ylipäätään tavaroilla on nimetyt paikkansa ja tavaroita todellakin säilytetään omilla paikoillaan: laatikoissa tai ovien takana. 

Kun tulin heinäkuussa Lappeenrannasta kotiin ilman kissaa, aloitin löysäilyn välittömästi: vaatteita oli sohvan selkänojalla, kaappien ovet olivat auki, pöydillä ja kaikilla muillakin tasoilla oli tavaraa... Sanalla sanoen meillä vallitsi kaaos.

Kun hänen kuninkaallinen korkeutensa on kotona, ei pöydillä voi pitää mitää alle kilon painoista (no, melkein), koska neiti siivoaa sen välittömästi lattialle. Huonekalujen päälle tai selkänojille jätetyt vaatteet hän käy takuuvarmasti nuohoamassa karvaisiksi ennen kuin ehdin kissaa sanoa, samoin vaatehuoneen ja -kaapin, jos ovi jää auki. Summa summarum: tarvitsen sinisilmää ja hänen alituista huomiotaan pitämässä minut ja kotini järjestyksessä ja Herran nuhteessa :-)

Hyvää ja siistiä alkavaa viikkoa!

Her feline highness Sissi is the reason for our very organized household. I realized this when I came home alone from Lappeenranta some weeks ago. That is to say:  I immediately started to leave my stuff laying around, left doors open etc. When the cat is at home, I keep everything (well, almost) in storage boxes or behind closed doors because she will clear all the clutter and everything else from the countertops by dropping them to the floor. If I leave a piece of clothing on the back of a chair or the sofa, I will find her laying on them and leaving them totally covered with fine, white ragdoll hair. She also loves to sneak into my walk-in-closet and the consequences are usually catastrophic. Once she spent over an hour in my walk-in, where I had accidentally locked her into. I'm afraid my clothes have not yet recovered... 

Hope you have a lovely work week! Or a lovely holiday week if you're one of those lucky bastards... :-)

No comments:

Post a Comment