Thursday 3 April 2014

Loopissa

Olen nyt kolmen viikon ajan ollut iloinen aktiivisuusrannekkeen käyttäjä. Iloinen, sillä ranneke on täydellisesti täyttänyt tehtävänsä arkiaktiivisuuden raportoijana ja kannustajana. Se saa vaihtamaan hissin portaisiin ja motivoi lenkille tai kotitöihin sen sijaan, että istuisin sohvalla tv:n edessä läppäri sylissä. Eikä kellarikomeron tyhjentämiseen ryhtyminenkään tuntunut vastenmieliseltä, kun kannustimena oli koko joukko askeleita mittariin. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten paljon päivän aikana tulee istuttua. Puhumattakaan siitä, miten vähän ja miten tulee nukuttua.

Aktiivisuutta on helppo seurata päivän mittaan näytöstä ja hyvä niin, sillä iPhoneni pitäisi olla pykälää eli S-kirjainta uudempi malli, jotta mobiiliisovellus toimisi. Mutta tietsikalla homma toimii ja tähänastiset tulokset on taltioitu päiväkirjaan. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen pelkkään rannekkeeseen, mutta ruokahalu kasvanee syödessä ja jossain kohtaa tehnee mieli investoida sykevyöhön. (Ja uuteen puhelimeen...)

Vesijuoksusta ei askeleita ole rekisteröitynyt yhden yhtä, hydrospinningistä sentään jotakin. Ällistyttävää puolestaan on, kuinka paljon askeleita kertyy myös ihan tavallisella rantalomalla. No, Dubain valtavalla lentokentillä käveltävät välimatkat olivat pitkiä, hotellin rantaa pitkin tuli vaellettua hellettä paossa useamman kerran päivässä ja muutaman kerran tuli nousua puoleksi tunniksi hotellin kuntosalin juoksumatollekin. Ja kertyyhän niitä askeleita shopatessakin.

Kunhan saan matkapyykit pestyä, -kuvat ladattua koneelle ja kissan takaisin kotiin, teen jonkun matkaraportin tapaisen tänne blogiinkin.

I've had my Polar Loop in my wrist for three weeks now. I'm very happy with it - turns out that I'm not as inactive as I thought I was. On workdays I need to do something extra to achieve 10.000 steps but like today I' will meet my goal just by doing my after-holiday laundry: by filling the washing machine and hanging laundry out to dry. This is a perfect trainer for me to keep record of my everyday life. I love love it.

I had a great holiday in the United Arab Emirates. After having done my laundry, downloaded the photos from the camera and picked up Sissi the cat back home, I'll find the time to write something about my journey. 

2 comments:

  1. Moi!
    Pitikin kysyä että miten olet edennyt loopin kanssa :) Hyvältä kuulostaa! Itsekin olen pysynyt vuoden alun 6500 askelta päivässä haasteessa, ja olen täysin addiktoitunut askelmittariin. Ja useinhan askelet tulee tuplaten, vähän kävelee sinne tänne, niin mittarissa on ainakin se 8500. terv. ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä me, ahkerat askeltajat! Toinen addikti löytyy täältä; aktiivisuusrannekkeeseen sijoitetut 89 euroa oli paras sijoitukseni aikoihin. Reippaita askeleita kohti kevättä ja rima korkealle!

      Delete