Tuesday 3 December 2013

Lomahaaveilua

Minulla on edelleen talvilomasuunnitelmat auki. Auki ja auki - johonkin lämpimään on päästävä maaliskuiseksi viikoksi - tekisi mieli sanoa, että hinnalla millä hyvänsä, mutta siinä tapauksessa unelmaloma olisi varmaan jo varattu. Ei, tarkoitus on löytää joku järkevän hintainen matka, mielellään Punaiselle merelle eli Israeliin tai Jordaniaan tai sitten Marokkoon. Matkatarjousten kyttäämisen lomassa pyörittelen karttapalloa ja haaveilen vieläkin eksoottisimmista lomakohteista.








I have nothing booked for my unspecified winter holiday and that bothers me. Waiting for it is half the fun. I'm sure I'll find something - reasonably priced - sooner or later. The destination is most likely by the Red Sea, perfect for snorkeling - or in Morocco, nowhere near the Red Sea. I'll keep on hunting travel bargains and in the meantime I'll rotate my globe and dream of even more exotic destinations.

2 comments:

  1. ihania kuvia! En varmaan pääse tuonne suuntaan, tarkoitus olisi käydä amsterdam-brysseli -akselilla, jos saan yksityiskohdat järjestymään. Mutta itselläni olisi haaveena Tel Aviv, en kyllä tarkalleen tiedä miksi, mutta ehkä olen riittävästi katselllut appelsiinipuun alla -blogin kuvia :) terv.ingrid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ingrid! Kuvat ovat Hurghadasta ja Menorcalta. Kaupunkiloma on aina hyvä vaihtoehto ja Amsterdam varsinkin kuulostaa loistokohteelta. Kävin äkkiä vilkaisemassa Appelsiinipuun alla -blogia ja se näytti siltä, että tulevana viikonloppuna saattaa vierähtää hetki jos toinenkin sen parissa; kiitos vinkistä. Tel Avivista minulle tulee aina mieleen Ultra Bra (Tel Aviv, Tel Aviv, huudan yöhön pimeään....)

      Delete