Monday, 19 November 2012

Paketti Pariisista - Un Paquet

Sain tänään peilinkiiltävän paketin Pariisista. En pyytämättä ja yllätyksenä -  torstaina klikkasin tuotteet nettikaupassa ostoskoriin, sitten kassalle ja kohta tilausvahvistus odottikin jo sähköpostissa.

Menneen kevään mieluisimpia uutisia oli Hermès’n nettikaupan avautuminen meille suomalaisille. Siihen asti olin juossut lentokenttien tax free -liikkeissä suosikkituoksuni perässä ja hamstrannut sitä kuin pahainen pula-ajan mummo. Nyttemmin voin hemmotella itseäni myös sarjan suihkugeelillä ja kosteusvoiteella. Ne löytyivät myös tänään saapuneesta paketista. 


Melkein parasta paketin saapumisessa on itse paketti: nämäkin Hermès’n valikoimassa melko vaatimattomankin hintaiset tuotteet saapuvat aina kauniin oranssiin pahvilaatikkoon pakattuna, huolellisesti pehmeän tyynyn (!) päälle aseteltuna ja silkkipaperilla peitettynä. Laatikon ympärillä on luonnollisesti kaunis rusetti ja lähetyksestä löytyy myös valkoinen kirjekuori kuitteineen. Tänään laatikosta löytyi myös pieni tuoksunäyte. Eivät siellä Hermès’llä tiedä, että olen lentokentiltä hamstrannut tuoksua hyllyn täydeltä...

Sanomattakin lienee selvää, että arkiaamuni ovat muuttuneet siedettävimmiksi tämän itselleni suomani pienen ylellisyyden myötä.I received a package from Paris today. From Hermès, to be precise. Hermès has the most beautiful packages: your order is packed into an orange box tied with a bow and the products are resting on top of a cushion (!) and covered with wrapping tissue. Very impressive, very elegant and very luxorious. Oh – I almost forgot to tell what was inside the box: Un Jardin sur le Nil perfumed bath and shower gel and body lotion. My splurge. 

No comments:

Post a Comment