Friday, 20 February 2015

Terveiset sairastuvasta - Styled by HUS

Olen ollut viime viikon perjantaista lähtien sairauslomalla. Silloin suoritettiin odotettua hankalammaksi osoittautunut operaatio vatsani alueella, mistä olisi nyt kahden viikon aikana tarkoitus toipua. Pientä takapakkia on tullut lämpöilyn/kuumeilun muodossa, mutta voi olla, että se liity operaatioon, vaan yskään, joka palasi kiusakseni takaisin. Tai ehkä minun ei olisi pitänyt vielä maanantaina lähteä etsimään uutta liesituuletinta. Nyt nappailen täällä kolme kertaa päivässä kourallisen särkylääkkeitä ja antibiootteja ja iltaisin isken jenkkakahvaan Klexane-piikin - vuoropäivin vasemmalle ja oikealle.  Kuumeiluun keksin keskiviikkoiltana hoitokeinon: kun kuumeen noususta kertovat muurahaiset alkoivat juosta pitkin sääriä, kaivoin esille silityslaudan ja -raudan ja silitin pyykkiä niin kauan, että vilumuurahaiset juoksivat lahkeista ties minne eivätkä enää palanneet. Tuolla konstilla kuume pysyi poissa vain sen illan, joten tänään varasin ajan lääkärille, josta kävelin apteekkiin toisen antibioottireseptin kanssa. Tuleva viikko siis napsitaan kolmesti päivässä kahta antibioottia ja siinä välissä maitohappobakteeria. Olen lievästi antibioottivastainen, mutta näin leikkauksen jälkeen syön kiltisti kaikki määrätyt lääkkeet. Voimien palauduttua on tarkoitus myös hieman kotiutua enemmän tähän väliaikaiseen kotiin järjestelemällä tavaroita paikalleen - tähän asti asunto on näyttänyt lähinnä teinien kesäleiriltä.

Asukuvat ovat sairaalasta - melkein kokovalkoinen asu vihreän lakanan päällä perjantaina ja lauantaiksi, sopivasti ystävänpäiväksi, asu vaihtui pinkiksi aamutakkia ja reisiä myöten.


I've been on a sick leave since last Friday due to a not-so-small operation in my stomach area. I spent Friday and most of Saturday in the hospital wearing these gorgeous outfits. On Saturday, Valentine's day, my dress and my robe were pink, not to mention half of my thighs. The lovely white  dress with hint of blue and white knee socks was my spring look on Friday. Thank god they did not give me this time the pink pajama - that's my most hated item of the HUS women's wear collection.

3 comments:

 1. Hei Satu! Toivottavasti vointi on kääntynyt jo parempaan ja kaikki on hyvin!! <3 Aika jännää, sinullakin Nykin matka takana ja operaatio sairaalassa:) Minä tosin lähdin (vähän riskillä kylläkin) parantelemaan itseäni tänne vähän lämpimämpiin oloihin. Onneksi mitään komplikaatioita ei ole tullut ja kaikki on mennyt todella hyvin.
  Tervehtymisiin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paremman voinnin toivotuksista! Odotin ihmeparantumista toisen antibiootin myötä, mutta vuorokauden kuluttua voin todeta, että sellaista ei ole (vielä) tapahtunut - kuume sahaa edestakaisin. Nyt alkaa epäilyttää, ettei se perjantain ja 13. päivän yhdistelmä sittenkään ollut paras mahdollinen operaatiolle. Mutta ihana kuulla, että sinulla samantapaiset kuviot ovat onnistuneet paremmin. Lämpimillä olosuhteilla on varmasti vaikutuksensa asiaan :-) Tsemppiä myös sinulle toipumiseen!

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete